Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

 
 
Nyomtatható változat
Program
KávéBár Bazár
2015-01. szám

Néhány éve még kevesen tudták, valójában mivel foglalkozik egy barista vagy egy sommelier, és a mixerek is inkább hangulatfelelősök voltak a pult mögött, mintsem az ízkísérletezés mes­te­rei.

Mára mindez változóban van, a kávézók, bárok, éttermek és borbárok italszakembereinek feladata legalább annyira összetett és izgalmas, mint egy kreatív séfé. A KávéBár Bazár látogatói bepillantást nyerhetnek a szakma fortélyaiba, az előadásokon kiderül, mit keres az indukciós lap és a fűszerarzenál a pulton, hogyan kell profi módon kóstolni egy bort vagy párlatot, s barista világbajnokok mutatják meg a kávéízlelést és a pörkölési módok különbségeit. Hazánkban is egyre több mikropörkölő vállalkozás készít kisszériás, prémium kávékat, s ezek a cégek is bemutatkozási lehetőséget kapnak a rendezvényen, de különleges standdal készülnek az ismert, nagynevű márkák is.

Corinthia Hotel
02. 21–22.

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor