Közeledik az évvége, ilyenkor még a szokásosnál is nagyobb a nyüzsgés a Gundelben. A patinás étterem már november közepétől fogadja az évzáró rendezvényekre érkező vendégeket. Az adventi időszak mind a családok, mind a cégek életében kiemelt időszak. A cégek ilyenkor bonyolítják évzáró, karácsonyi rendezvényeiket, amelyek természetesen a legnagyobb figyelemben részesülnek a Gundelben, így keresve sem lehet megfelelőbb helyszínt találni egy meghitt családi ünnepnek vagy bensőséges céges eseménynek. A kulináris butik telefonja már folyamatosan csörög, a céges ajándékozás idején a figyelmes vállalatok itt érdeklődnek a különleges gasztronómiai csemegék, kézi készítésű bonbonok, Gundel-torta, borok vagy pálinka iránt, amivel meglephetik partnereiket. A Gundel catering módot ad arra is, hogy a Gundel csapata exkluzív külső helyszíneken biztosítsa a céges rendezvények sikerét. Karácsony estéjére a Bagolyvár étteremben nagy tételben és különleges minőségben készül a tradicionális ünnepi halászlé, amelyet előzetes megrendelés után saját otthonukban szolgálhatnak fel az érdeklődők. Karácsony után pedig máris jön a szilveszter. Az év utolsó napján hagyományosan nagyszabású Gundel-szilvesztert tartanak, zenés programmal, táncos bulival, tűzijátékkal, kiváló ételekkel, borokkal, pezsgővel. Természetesen vannak még kiadó helyek, érdemes foglalással is biztosítani az ünnepi helyszínt. A bulin nemcsak a kisebb-nagyobb asztaltársaságok töltik kellemesen az estét, de megrendelés esetén akár különtermet és külön programot is biztosítani tudnak 30–40 fős baráti társaságok vagy akár több mint 100 fős céges rendezvények számára.
|