Impresszum | Előfizetés  
  2024. április 23., kedd
Béla

 
 
Nyomtatható változat
Jegyzet
Év konyhája 2011 gála
2011-10. szám / IM

Ünnepelni gyűltek össze a gasztronómia szakemberei, szakírói, bloggerei és más műkedvelői a Gundel étterembe, ahol laptársunk, a Vendéglátás szaklap rendezte meg hagyományos díjátadó gáláját. A Gundel felkészült csapata mellett egy új gasztronómiai formáció, a Séfasztal nevű

szervezet hat tehetséges szakácsa is kitett magáért, hogy a vendégek még elégedettebben ünnepelhessenek. A Kereskedőház étterem kép­viseletében Ádám Csaba séf tojásra épülő fogásokkal, Takács Lajos (Olimpia étterem) körözött, kaviár és uborkazselé triásszal készült a jeles eseményre. Az U26 étterem üdvöskéje, Bernát Dániel a belsőségek felé vette az irányt, míg a Bonnie étterem részéről Fülepi Kálmán csirkegulyást készített. A Prímás Pince képviseletében Jászai Tibor álmodott meg egy nyurgaponty fogást a gála résztvevőinek tányérjára. A desszertekről Világ Viktor kreatív cukrász gondoskodott váratlan ízkombinációk felvonultatásával. Az ünnepélyes díjátadó és persze a különleges vacsora mellett még borbár és finom jazzmuzsika gondoskodott a kiváló hangulatról.

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor