Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 29., péntek
Auguszta

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
Las Vegas Divas – Berkes Gabi az Orfeumban
2013-09. szám

Hangi adottságairól, tündéri személyiségéről ódákat lehetne zengeni, ám az élmény, a hatás sokkal mélyrehatóbb, amikor erről saját magunk győződünk meg. Berkes Gabi minden eddiginél extravagánsabb produkciója október 12-én lesz ismét látható az Orfeumban.

Las Vegas Divas című, önálló estjén a XX. század legnagyobb női előadói előtt tiszteleg. Barbra Streisand, Etta James, Shirley Bassey, Dinah Washington, Aretha Franklin, Natalie Cole, Whitney Houston, Cher, Ella Fitzgerald mellett Christina Aguilera és Nelly Furtado slá­ge­rei is fel­csen­dülnek.
Egy igazi díva azonban mit sem ér duettek nélkül. Így az énekesnőhöz fia, Berkes Olivér, illetve művésztársa, Farkas Gábor Gábriel is csat­lakozik.
Las Vegast, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „bűnös város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, ar­tis­ta, bűvész, tánccsoport) számára ad(ott) otthont, és még az Orfeumot is megihlette. Egy igazi, felejthetetlen zenei show-val a közönség egy képzeletbeli Las Vegas-i utazáson vehet részt. Az izgalmasnak ígérkező est próbáján rövid interjúra kértük fel Berkes Gabit.

A hétköznapokban a Heim Pál Gyerekkórház csapatát erősíted, este pedig dívává változol. Hogyan tartod az egyensúlyt? Miben gyökerezik a belőled áradó harmónia?
B. G.: Nagyon szerencsés embernek tartom magam. Mindkét hivatásom szerelem. Több mint egy évtizede tökéletesen kiegészíti egymást a kórház és a színpad az életemben. Soha nem gondolkodtam azon, melyik a fontosabb. A kórházban nagyon beteg gyerekekkel foglalkoztam. Az ott megélt sikerek, a szeretet rengeteg energiával töltik fel az embert. Ezeket az emóciókat természetesen használom a színpadon is, ott viszont a közönség szeretetéből ismét töltődni tudok. Ez az egész egy hatalmas érzelmi és energia-körforgás. Egyik nélkül sem lenne tökéletes az életem.
hirdetés


Az alma nem esett messze a fájától. Milyen érzés a fiad érthető színpadi sikereit nyomon követni? Büszke édesanya vagy?
B. G.: Csodálatos! Nagyon büszke vagyok rá, elmondhatatlan, amit érzek, amikor látom dolgozni a színpadon. Szereti a közönség. Bízom benne, hogy nagy jövő áll előtte, és megvalósulnak az ő álmai is, hiszen az élete a zene és a színpad. Nekem egyformán fontos a lányom karrierje is, aki gyerekorvos.

Mindennap együtt dolgozhatom vele, és jó látni, hogy imádja a hivatását.
Milyen beteljesületlen álmok hajtanak?
B. G.: Hiszem, hogy az álmok és a vágyak viszik előre az embert. Én nem tudok hátradőlni. Mindig voltak és lesznek álmaim. Már csendesebbek a hullámok a lelkemben, de azért még mindig merek nagyokat álmodni a kórházban, a színpadon és természetesen a magánéletemben is. Rengeteg tervem van. Készülök egy nagyszabású, jótékonysági koncertre az Arénában, készül egy új lemez, készülök színpadi szereppel is az Orfeumban. A magánéletemben tervezzük a közös otthont a párommal, és szeretnénk harmonikus családi életet élni az összes gyerekünkkel. Október 12-én pedig „nagy tétekben” játszom az Orfeum színpadán. Szeretettel várok mindenkit!

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor