Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 29., péntek
Auguszta

 
 
Nyomtatható változat

Sokszínű, őszi programeső az Orfeumban
2014-08. szám

Az idei, igen szeszélyesre sikeredett nyarat és a vízparti pihenést követően évszakot s ezzel együtt tempót is váltunk. Visszaáll a régi rend, újra magunkra öltjük a monoton hétköznapok ka­bát­ját. Ezzel párhuzamosan a színházak és városi szórakozóhelyek széthúzzák bár­sony­füg­gö­nyei­ket, csillapítva a kultúrára, illetve a betondzsungelen belüli, minőségi kikapcsolódásra vágyó közönség étvágyát.
Miután az Orfeumi Éjszakák fesztiválsorozat megtáncoltatta a ven­dé­ge­ket, ősszel a reflektorfény ismételten a Nagykörút legpatinásabb épületére irányul, amelynek mulatójában gőzerőkkel folytatódik a las­san négy éve megkezdett, egyedülálló kultúrmisszió.
Ahogy a nyári napsütés melegén érlelt gyümölcsök édes zamatát tartósítjuk a befőttes üvegekben, úgy őrzi falai között az Orfeum a gondtalan pezsgés, a lélekgyógyító békesziget és a stresszmentes, romantikus, tengerparti séták hangulatát.
A színes erdőségek levélhullásával együtt a gazdag, őszi programeső lemossa rólunk a feleslegesen hordott terheket, a bánatot, a két­sé­ge­ket, s helyükre dallamvitaminokat, látványosan hatékony ásványi sókat, valamint lábmozgást serkentő koktélokat fecskendez.
Farkas Gábor Gábriel megunhatatlan klasszikusokat idéző műsorai (Broadway Night, Egy darabot a szívemből, Liza & Me, Night & Day, Sinatra & Friends, Vagy mindent, vagy semmit) mellett az állandó repertoár oszlopos koncertjei (Gájer Bálint Bublé & More-estje, Király Linda Boom Boom Roomja, Tóth Gabi és Vera Sister Actje, a Jackson Forever, a Berkes Gabi, Fehér Adrienn és Jónás Andrea nevével fémjelzett Vegas Divas, valamint a Bebe, Giorgio és Gyurcsík Tibor alkotta zenei triumvirátus, a Vegas Men), a látványos táncbetétekkel és különleges kosztümökkel tarkított show-műsorok (A Nagy Gatsby Show, Puppet Show, Swing Palace), zenés színházi előadások (Rejtély), illetve a havonta jelentkező, fergeteges bulik (Luxfunk Radio Funky Party, Reggaeton vs. R’n’B Party & Salsa Dancers’ Night) festik ízléses tarkára az őszi estéket.
hirdetés

Természetesen a paletta csakis új színek bevonásával lehet teljes. Az őszi premierek keretében, ebből kifolyólag ölt testet a legújabb, Josephine Baker Night nevű show-műsor, a számos énekes hangját megtévesztő hasonlósággal megszólaltató Schwartz Dávid előadásában a Soul Legends, valamint a vacsorával egybekötött, interaktív, nyomokban és nyomozásban gazdag krimiszínház-sorozat első produkciója.
Több vendég nemcsak egyénileg tér be az egyetlen pesti mulatóba, hanem – átfogó szolgáltatáscsomagot kínáló, exkluzív helyszín lévén – céges partnerként is számít az évtizedes gyakorlattal rendelkező rendezvényszervező csapatra. Nekik alkottuk meg az Orfeum Páholyt, amely egy különleges ajánlat a corporate rendezvények terén.
Az egyediség, a minőség, az elegancia, a vendégközpontúság csakúgy, mint a múltidéző hagyományőrzés 21. századi frissességgel való elegyítése, olyan vezérmotívumok, amelyek mentén haladva az Orfeum a folyamatos és fenntartható fejlődés mellett tette le a voksát. A mulatóban dúló, állandó tapsviharok mellett talán a szép számban visszatérő vendégek adják a legerősebb visszaigazolást, hogy az őszinte, emberközpontú művészet és az alázatos vendéglátás olyan párosítás, amelyre korszaktól és helytől függetlenül mindig szükség van.

Orfeum, a pesti mulató



vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor