Éjszakai kalandtúra
2018. július 16. /

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett éjszakai kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében nyerhetnek bepillantást a Vadaspark záróra utáni életébe.
A napnyugta után induló túrákon az éjszakai életmódot folytató állatok titkos és kalandos életét leshetik meg, akiknek azután kezdődik a napjuk, miután mindenki más nyugovóra hajtotta a fejét. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.
A túra során többek között olyan titkokra derül fény, mint hogy mitől fényvisszaverős az éjszakai állatok szeme, vagy hogy mit csinálnak a baglyok az éj leple alatt. A Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein bárki részt vehet, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és előre regisztrál a Vadaspark honlapján megadott időpontokra. A leendő látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék és a bátor hozzáállás se maradjon otthon.
[kep3]
Budakeszi Vadaspark
04. 06., 13., 20., 27.
Gyülekező a főbejáratnál 18 órakor