Fonó-évvége: ami belefér!
2018. december 19. /

December 27. és 31. között hagyományosan megrendezi a Fonó év végi minifesztiválját, ahol egy-egy műfaj köré csoportosítva minden este több koncerttel készülnek. Különleges színfolt az
év végi sorozatban a Muzsik és Volkova magyar-orosz dalszerző test­vérpár, akik Magyarország keleti csücskéből, Záhonyból szár­maz­nak, magyar nyelvű dalszövegeikben a személyesség, valamint a tár­sa­dal­mi reflexió játsszák a főszerepet. Koncertet ad a kifogyhatatlan zenei ötletember és kreatív alkotó, Ágoston Béla által alapított Zuboly is, akik egy este lépnek fel a számos díjat nyert, moldvai népzenékből indult, de abszolút egyéni, újító zenét játszó Kerekes Banddel és az énekes-dalszerző Szederrel, akit szintén nem kell már bemutatni a közönségnek. A Góbé egy egész karácsonyi koncertet és táncházat muzsikál, egy másik estén itt lesz Kollár-Kelemencz László és a Terra Profonda is.
Idén is lesz Jazz Előszilveszter 30-án, majd Fonó Folk Szilveszter az év utolsó napján. Egy biztos: bármilyen műfaj is álljon közel a szívéhez, a népzene, a világzene vagy a jazz, a Fonóban az ünnepek alatt inspiráló válogatást hallgathat minden műfajban.

Fonó Budai Zeneház
XI., Sztregova u. 3.
12. 27-31.