Évvége a Gundelben
2008. november 14. /

Közeledik az évvége, ilyenkor még a szokásosnál is nagyobb a nyüzsgés a Gundelben. A patinás étterem már november közepétől
fogadja az évzáró rendezvényekre érkező vendégeket. Az adventi időszak mind a családok, mind a cégek életében kiemelt időszak. A cégek ilyenkor bonyolítják évzáró, karácsonyi rendezvényeiket, amelyek természetesen a legnagyobb figyelemben részesülnek a Gundelben, így keresve sem lehet megfelelőbb helyszínt találni egy meghitt családi ünnepnek vagy bensőséges céges eseménynek. A kulináris butik telefonja már folyamatosan csörög, a céges ajándékozás idején a figyelmes vállalatok itt érdeklődnek a különleges gasztronómiai csemegék, kézi készítésű bonbonok, Gundel-torta, borok vagy pálinka iránt, amivel meglephetik partnereiket. A Gundel catering módot ad arra is, hogy a Gundel csapata exkluzív külső helyszíneken biztosítsa a céges rendezvények sikerét. Karácsony estéjére a Bagolyvár étteremben nagy tételben és különleges minőségben készül a tradicionális ünnepi halászlé, amelyet előzetes megrendelés után saját otthonukban szolgálhatnak fel az érdeklődők. Karácsony után pedig máris jön a szilveszter. Az év utolsó napján hagyományosan nagyszabású Gundel-szilvesztert tartanak, zenés programmal, táncos bulival, tűzijátékkal, kiváló ételekkel, borokkal, pezsgővel. Természetesen vannak még kiadó helyek, érdemes foglalással is biztosítani az ünnepi helyszínt. A bulin nemcsak a kisebb-nagyobb asztaltársaságok töltik kellemesen az estét, de megrendelés esetén akár különtermet és külön programot is biztosítani tudnak 30–40 fős baráti társaságok vagy akár több mint 100 fős céges rendezvények számára.

XIV., Állatkerti út 2.
Tel.: 468-4040