A Cari Cari az A38-on
2022. szeptember 09. /

Stephanie Louise Widmer és Alexander Köck először egy backstage-ben találkoztak, majd az egész nyarat együtt töltötték egy tóparti házban zeneszerzéssel. Azóta az egész világot kör­be|jár­ták. A Cari Cari Stephanie (vokál, dob, didzseridu) és Alexander (vokál, gitár) duója.
Margarita a sivatagban, szex a szabad ég alatt, és hosszú éjszakai utazások a tenger mellett. A Cari Cari duó Lana Del Rey zenéjének találkozása a Queens of the Stone Agedzsel: gondtalan napok, vörös naplementék és az indián nyári blues. Miután a duó Summer Sun című kislemeze az alternatív rádiók egyik kedvence lett, a Cari Cari meg­hó­dította a közönség, az újságírók és a promóterek szívét Tarantino­soundtrack esztétikájával és tökéletesen hangszerelt élő előadásaival. A Rolling Stone magazin a Primavera Soundon, Barcelonában való fellépésüket „egyszerűen szürreálisnak” titulálta, albumturnéjukon szinte minden fellépésük telt házas lett.
Állandó bázisuk Európa, ahol letelepedtek már Londonban, Ham­burg­ban és Bécsben is. A duót úgy jellemzik, mint „a The Kills és a The xx szerelemgyerekét, egy csipetnyi Morriconéval és Cat Power nyers erejével”.

A38
10. 07., 20h