Franc & Franc 2022 Nemzetközi Fórum és Kóstolónap
2022. november 15. /

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első FRANC & FRANC nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire menti cabernet franc termelőket és bo­rai­kat látták vendégül.

A korábbi években minden jelentősebb európai és újvilági franc termelő régió bemutatkozhatott a fajtára fókuszáló szakmai eseményen, olyanok, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.
A Villányi borvidék legrangosabb szakmai és közönségrendezvénye az idei évben körbetekint a nagyvilágban, egy széles spektrumot mutatva a kiemelkedő bortermő területek cabernet franc kínálatából. A rendezvény tematikája egyben lehetőséget teremt, hogy a 2022-ben első alkalommal megrendezett nagyszabású borverseny, a Franc du Monde tapasztalatai és TOP borainak bemutatója is beépítésre ke­rül­jön a szakmai és közönségnap programjába.

Látogasson el Ön is 2022. november 25-26-án a Villányban megrendezésre kerülő FRANC & FRANC Fórum és Kóstolónapra, és ismerje meg a cabernet franc sokszínű világát!

Jegyvásárlás: www.jegymester.hu
További információ: www.villanyiborvidek.hu