Hócsata
2009. október 23. /

Október 7-én jelent meg a Buborék együttes második nagylemeze, mely ezúttal is egy kalandos „utazásra” invitálja a kiskorúakat, csak most nem a nyár, hanem a tél különféle havas csatározásai közé.
A saját szerzeményű, mókás és bohókás dalok, az olykor countryba csapó, lüktető muzsika és az előadók lankadatlan jókedve ismét egy jó hangulatú, bájos és szórakoztató Cd-t eredményezett, mely melegséget visz az őszi és téli napokba, nem utolsósorban pedig rengeteg tippet ad a családnak, mivel töltse a hűvös, havas napokat. A Buborék szerint ugyanis a tél nem a szomorkodás ideje, hanem – ahogy a dalcímekből is láthatjuk – a hócsatáé, a szánkózásé, a hóemberé, a karácsonyé, a farsangé és megannyi mulatságé. Ha azonban lenne, aki néha mégis elkomorodna a hideg és sötét nappalok miatt, akkor bújjon be a meleg takaró alá, kortyolgasson el egy csésze forró teát, és énekelje együtt a Buborék együttessel, hogy Ázok-fázok... – a nóta végére biztosan jobb kedvre derül!
Kovács Csilla, az együttes énekesnője és szövegírója maga is anyuka, így nem titkolt célja, hogy a szórakoztatás mellett, játékosan tanítgassa is a kicsiket: „a Szekrénybe zárt világ című dal szövege akkor született, amikor a kisfiamat próbáltam rendre nevelni. Elmagyaráztam neki, hogy ha nem rak rendet a szekrényében, összevesznek a zoknik…”

CD
EMI