Év konyhája 2011 gála
2011. november 11. / IM

Ünnepelni gyűltek össze a gasztronómia szakemberei, szakírói, bloggerei és más műkedvelői a Gundel étterembe, ahol laptársunk, a Vendéglátás szaklap rendezte meg hagyományos díjátadó gáláját. A Gundel felkészült csapata mellett egy új gasztronómiai formáció, a Séfasztal nevű

szervezet hat tehetséges szakácsa is kitett magáért, hogy a vendégek még elégedettebben ünnepelhessenek. A Kereskedőház étterem kép­viseletében Ádám Csaba séf tojásra épülő fogásokkal, Takács Lajos (Olimpia étterem) körözött, kaviár és uborkazselé triásszal készült a jeles eseményre. Az U26 étterem üdvöskéje, Bernát Dániel a belsőségek felé vette az irányt, míg a Bonnie étterem részéről Fülepi Kálmán csirkegulyást készített. A Prímás Pince képviseletében Jászai Tibor álmodott meg egy nyurgaponty fogást a gála résztvevőinek tányérjára. A desszertekről Világ Viktor kreatív cukrász gondoskodott váratlan ízkombinációk felvonultatásával. Az ünnepélyes díjátadó és persze a különleges vacsora mellett még borbár és finom jazzmuzsika gondoskodott a kiváló hangulatról.