Delizia Gourmet & More 2013. január 08. / IM Számos különlegességgel várja vásárlóit a november elején megnyílt Delizia Gourmet & More – köztük jó néhány olyan termékkel, amelyek eddig nem voltak elérhetőek Magyarországon. A bolt alapítói személyesen kutatták fel azokat a töretlen hagyományú európai manufaktúrákat, melyektől a legértékesebb tulajdonságokkal rendelkező termékeket végül kiválasztották. A kínálat összeállítása során az elsődleges szempont az volt, hogy az üzletbe elsősorban gyermekközpontú, egészséges, sőt: akár gyógyító tulajdonsággal bíró élelmiszerek kerüljenek, méghozzá olyanok, melyek lehetőség szerint biogazdaságokból származnak. A kínálatban ennek megfelelően Szicíliától Toscanán át Andalúziáig a legjobb családi manufaktúrák termékei találhatók meg: hal- és húskészítmények, mézek, lekvárok, gyümölcslevek, alpesi tejtermékek, kézműves tészták és rizottók, valamint a hozzájuk illő sajtok és mártások. A Nuova Mandrio sajtmanufaktúra parmezánjától (mely 2008–11 között minden évben elnyerte az Olaszország legjobb parmezán sajtja díjat) a több mint 100 éve változatlan recepttel dolgozó Bagatto család San Daniele sonkájáig, az Ecomela bio alma- és körtekészítményeiig, az Osborne pata negra sonkáiig számos élelmiszer elsőrangú minőségű, kézzel készített és persze nagyon finom. A kézműves termékek mellett rengeteg más is várja a vásárlókat: minden nap más hidegkonyhai készítmények (pástétomok, antipastik), friss gyümölcs és zöldség, olaj- és ecetritkaságok, kaviárok, szószok, lekvárok, mézek, édességek, kekszek és fűszerek mellett kiemelkedő az üzlet prosecco-, champagne- és borválasztéka is. A közelgő ünnepeket szezonális termékekkel és stílusos ajándékcsomagokkal várják, így idén igazán nem lesz nehéz különleges és finom meglepetést szerezni szeretteinknek – vagy épp saját magunknak. Delizia Gourmet & More, Hegyvidék Központ XII., Apor Vilmos tér 11-12. |