Főszerepben a 3 millió dolláros műkincs!
2013. szeptember 04. /

Edvin Marton mára a világ klasszikus zenei színpadainak ünnepelt sztárja lett. Egyedi stílusa kiválóan ötvözi a klasszikus és a modern popzenei alapokra épülő dallamvilágot.

A virtuóz művész a világ- és olimpiai bajnok műkorcsolyázó, Evgeny Plushenko zeneszerzője. 2006-ban Emmy-díjat, 2008-ban Eurovíziós dalversenyt nyert. Az elmúlt években olyan hírességekkel lépett fel, mint Seal, Zucchero, Lou Bega, a Supertramp vagy Gloria Gaynor. Egészen kivételes zenei elismerésként egy 1697-ből származó eredeti Antonio Stradivari-hegedűn játszik.
Az idén szeptemberben látható produkciónak a 2006-os téli olimpián 300 millió ember volt tanúja világszerte, és napjainkban már több millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Az Európa és Ázsia meghódítása után jelenleg amerikai karrierjét építő hegedűvirtuóz kizárólag egyetlen előadásra utazik haza a Margitszigetre szeptember elején.
A 3 millió dolláros hegedű című előadásban klasszikus darabok mellett hollywoodi és Edvin Marton saját díjnyertes zeneművei csendülnek fel. A főszereplő kísérőiként csinos, tehetséges muzsikushölgyek, illetve válogatott táncművészek lépnek fel a pörgős produkcióban szeptember 7-én, mely a Margitszigeti Szabadtéri Színpad idei nyári szezonjának méltó záróeseménye lesz.

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
09. 07., 20h