Andrea Bocelli visszatér Magyarországra
2015. október 27. /

Andrea Bocelli vitathatatlanul napjaink egyik legnépszerűbb tenorja, aki bársonyos hangjával érinti meg az emberek szívét és lelkét. Celine Dion is így fogalmazott róla: „Ha az Úrnak szép énekhangja lehetne, akkor az biztosan Andrea Bocelliére hasonlítana legjobban.” Sikerét
elhivatottságának, szorgalmának és töretlen kitartásának köszönheti, tehetsége Pavarottit is lenyűgözte. Egy olyan énekes vált belőle, aki képes új területekre kalandozni, és zseniálisat alkotni, mind a komolyzene, mind a könnyűzene világában. A kivételes énekes egyik legfontosabb védjegye tökéletes hangja, mely egyszerre melankolikus és színektől ragyogó, kiváltképp amikor szerelmesként vagy apaként énekel.
Két év elteltével – a Broadway Ticket Hungary Kft. jóvoltából – ismét fellép nálunk, november 22-én a Sportarénában a népszerű klasszikus operarészletek, ismert olasz dalok és popalbumainak számai mellett az adventi időszakot idéző dalok is szerepelnek a programban. Andrea Bocellit magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd, Marcello Rota vezényletével.

Papp László Budapest Sportaréna
11. 22.