The Golden Voice of Gospel
2015. december 18. /

Az amerikai templomok hangulatát hozza Budapestre egy igazán különleges produkció december 28-án, hétfő este a Budapest Kongresszusi Központba. A The Golden Voice of Gospel egy izgalmas turné keretében járja a világot.

A 2000-es indulásakor a formációt megálmodó Dwight Robson tiszteletes a gospel műfaj legjobb amerikai képviselőit hívta meg együttesébe. Robsonhoz a gospel mellett a pop és a színház világa is közel került. Az It’s a Raining Men című világslágert is előadó The Weather Girls vokalistájaként dolgozott, de fellépett Michael Jacksonnal és Mariah Carey-vel is. Az Oroszlánkirály musical kóruszenei vezetője, a berlini Gospel Award zenei rendezője is volt.
A The Golden Voice of Gospel formációt valódi, hús-vér muzsikusok és fantasztikus énekesek alkotják. A változatos repertoárban az ütős hangszerek, a zongora és a basszus egyenlő szerepet kapnak, ami felhőtlen jókedvet kölcsönöz az előadásnak. A közönség minden alkalommal nagyon személyes, páratlan élménnyel lesz gazdagabb.
A december végi koncert minden ízében afroamerikai örömünnepnek ígérkezik: igazi karácsonyzáró buli, fantasztikus slágerekkel – „Higher and Higher, Walk in The Light, Oh, Happy Day – a Budapest Kongresszusi Központban.

Budapest Kongresszusi Központ (XII., Jagelló út 1-3.)
12. 28.