Mesélő muzsika a családnak
2016. november 17. /

Örülhet az aprónép: új helyszínen várja őket a Filharmónia Magyarország Mesélő Muzsika című sorozata a 2016/2017-es évadban, az Erkel Színházban és a Magyar Állami Operaházban, Lakner

Tamás vezetésével. A három előadásból álló bérlet méltán számíthat a kicsik és nagyok érdeklődésére, hiszen a karvezetői munkásságáról is ismert zenepedagógus jól érti a gyermekek nyelvét.
Az első előadás december 17-én, szombaton Muzsikavalkád címmel várja a közönséget, a MÁV Szimfonikus Zenekart Csurgó Tamás ve­zény­li. 2017. március 25-én, szombaton a Magyar Állami Ope­ra­ház­ban táncosok közreműködésével a Táncoló zenekar rejtelmeibe vezeti be a nagyérdeműt a Miskolci Szimfonikus Zenekar Gál Tamás ve­zény­le­té­vel. Csináljunk operát! címmel 2017. április 22-én, szombaton a Magyar Állami Operaház Zenekara és a Nemzeti Énekkar fiatal énekes szólisták közreműködésével nyújt majd hamisítatlan koncertélményt a családoknak az Operaház patinás falain belül.

Jegyek és bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (IX., Páva u. 10-12.), valamint a www.jegymester.hu oldalon.