Sting 5 év után egy igazi rock-koncerttel tér vissza
2017. október 20. /

A telt házas észak-amerikai, európai, dél-amerikai, valamint mexikói állomásokat követően Sting 57th & 9th elnevezésű turnéja folytatódik, hogy az egész világot meghódítsa – ahogy a lelkes
kritikák és az eddigi rajongói visszajelzések jósolják. Ez a gi­tár­cent­ri­kus rockturné ősszel újabb városokkal bővül Közép- és Kelet-Európából, köztük Budapesttel is!
Sting tizenkettedik szóló stúdióalbuma, a 57th & 9th egy évtized után az első rock/pop lemeze, amely november 11-én jelent meg az A&M/Interscope Recordsnál A 57th & 9th elnevezésű turnén Sting egy 3 fős bandával áll színpadra; régóta állandó gitárosával, Dominic Millerrel, továbbá Josh Freese dobossal és Rufus Miller gitárossal, valamint vendégként Joe Sumner és a harmonikaművész Percy Car­do­na, a The Last Bandoleros tagja is színpadra lép.
„Sting munkásságának lényege a kivételes zeneszerzői tehetsége; a melódiák, a groove-ok és a jelentős dalszövegek gyűjteménye, ame­lyek további értelmet nyertek a lehető legmagasabb szintű előa­dás­tól. Ez a show megérdemli a kitüntető elismerést.” – The Telegraph, Egyesült Királyság.

További információk: www.livenation.hu, www.ticketpro.hu, www.sting.com

Budapest Aréna
10. 13.