Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
Vár a nyár a Margitszigeti Szabadtéri Színházban
2021-02. szám

Találkozzunk az ország és a főváros szívében a Margitszigeten! A Margitszigeti Színház legfőbb tennivalója és feladata készülni a 2021-es nyári színházi évadra: reményt nyújtani a művész és közönség élő találkozására.
A Margitszigeti Színház befogadója és támogatója, partnere kíván lenni az előadóművészeti területeken dolgozóknak. Az ország és a fővá­ros kőszínházai, koncerttermei, tánc- és zenei együttesei a könnyű- és komolyzenei területekről, valós lehetőséget látnak a közönséggel való élő találkozásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
A margitszigeti nyári színház adottságainál fogva minden feltétellel ren­del­kezik a biztonságos működéshez, így mindig az aktuális rendelke­zé­sek­nek megfelelően készül a művészeti produkciók, színházi bemu­tatók és a zenei események fogadására. Fontos és tanulságos fordu­la­tokat élhettünk át az elmúlt évben, átértékeltük kapcsolatainkat, talán kissé újra is rendeződött értékrendünk a világgal, a munkatársainkkal, barátainkkal és a családunkkal. Megtanultunk másokra is jobban figyelni, hinni és felelősséggel viselkedni annak érdekében, hogy a mihamarabb újra megnyíló, megfiatalodott, új életformában megtaláljuk az összhangot, a harmóniát, hogy élvezhessük az élet, a természet valódi szépségeit, együtt, szellemi és fizikai értelemben is kiegyensúlyozottabb világot remélve, annak tevékeny részeként.
Látjuk a reményt és lehetőséget a művészekkel való élő találkozásra, és minden nap teszünk is érte, melynek megvalósításában szeretnénk az Önök partnerei lenni.
Fogadják szeretettel és bizalommal tőlünk a 2021-es szezonunk repertoárját.
Minden előadás mögött igazi történetek, vágyak állnak. Valódi ambiciózus művészek, szerzők, rendezők, alkotók és partner színházaink, társulataink és munkatársaink munkájának gyümölcsét élvezhetik hamarosan a Margitszigeti Szabadtéri Színházunkban. Egy rövid összegzés az eligazodáshoz: Több mint 40 nagyszínpadi produkciót tervezünk, számos új bemutatóval, úgymint a Carmen opera, a Kabaré, a Mozart! a Puskás és Tesla musicalek. Megünnepeljük az évfordulós nagy zeneszerzőket: Mozartot, aki 230 éve halt meg, valamint Verdit és Bartókot is méltó zenei és látványtartalom kontextusokban.
Minden nagy előadásunk, operák, musicalek új – a színházunk kiváló adottságaihoz méretezett – lát­vány­vi­lág­gal kerül bemutatásra, csakúgy, mint a szimfonikus és filmzenei nagy koncertek, balett- és tánc­be­mu­tatók. A pop- és a rockzene, DJ és elektronikus hangszerelésű produkciók előadói, szerzői rendhagyó, izgalmas formációkban készülnek a margitszigeti koncertekre, lemezbemutatókra, jubileumokra.
hirdetés

Kérjük, hogy barangoljanak a weboldalunkon és ismerkedjenek meg a kínálattal, ami napról napra bővül majd: www.margitszigetiszinhaz.hu
A jegyvásárlásukkal biztos esélyt teremthetnek maguk, családtagjaik és barátaik számára az élő talál­kozásra a Margitsziget Tündérkertjében.

Várom Önöket a „Mindenki Színházában”!
Bán Teodóra
ügyvezető igazgató, művészeti vezető
Margitszigeti Színház Nkft.

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor