Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 29., péntek
Auguszta

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
Exkluzív szórakozás idén szilveszter napján is a Veszprémi Petőfi Színházzal!
2022-12. szám

Idén szilveszterkor is különleges, színes és báli hangulatot idéző programokkal, ínycsiklandó menüsorral várjuk nézőinket! Töltsék az év utolsó napját a Veszprémi Petőfi Színházzal, élő zenével, fergeteges gálaműsorral és hajnalig tartó mulatsággal!

A Veszprémi Petőfi Színháznak kiemelten fontos – bérletes nézőink kiszolgálása és az előadások szín­padra állítása mellett –, hogy helytálljunk a szerepvállalás vilá­gá­ban is, és olyan ügyek mellé álljunk, amik a nézők számára is nagy jelentő­séggel bírnak. Az év vége, az idei esztendő elbúcsúztatása, egy új év kezdete – éppen egy ilyen esemény!
„Az óév búcsúztatása hagyományos jelleggel bír, igazán népszerű Színházunkban. Idén ismét várjuk szeretettel nézőinket, különleges programelemekkel, gasztronómiai élményekkel, exkluzív bál jellegű hangulattal” – mondta el Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser, aki minden évben igyekszik újabb és újabb ötle­tek­kel színesíteni szilveszteri programunkat, hogy minden néző minőségi szórakozással, szeretetben, zenében, kultúrában gazdagan búcsúz­tas­sa az évet.
Szeretettel hoztuk el Önöknek az idei szilveszteri programjainkat!
A szilveszter napja számunkra egy fergeteges, élő zenés „Ma pezsgő pukkan…” Szilveszteri Operettgálával kezdődik 17 órakor, melyre bárki jegyet tud váltani. Az előadás előtt fogadóitallal, szünetben pedig különleges pezsgőkoktéllal várjuk nézőinket. A színházi előadás után száz főnek van lehetősége, hogy az előcsarnokunkban megterített, feldíszített, gyönyörű környezetben, egy hajnalig tartó mulatságon vegyen részt, ahol szintén kiemelten minőségi műsor várható, élő zenével és társulatunk művészeivel.
„Természetesen sok további program tarkítja még az éjszakát, például a már megszokottá vált ’búfelejtő és gondelűző szertartás’, melyet kifejezetten szeretnek a nézők. Ez egy fáklyás, ’elégetős’ szertartás, ahol kicsit megkönnyítjük a lelkünket, a szívünket a sok gondtól, tisztább lélekkel és felszabadultan indítjuk az új évet együtt, közösségben” – tette hozzá a szertartás ötletgazdája, az igazgatóhelyettes-kreatív menedzser.
Idén is tombolával és értékes nyereményekkel várjuk a vacsora­ven­dégeket. Számos felajánlást kaptunk veszprémi vállalkozóktól is, de neves festőművész műveit is meg lehet nyerni, ahogy a Herendi Porcelánmanufaktúra nívós kincseit is haza lehet vinni. Közös tánccal, vetélkedőkkel és vetítéssel is készülünk az előcsarnokban, miközben közösen ünnepeljük az új esztendő érkezését is, finom pezsgő kísé­retében.
Fontos a gasztronómiáról is szót ejtenünk, hiszen idén ebben is megjelenítjük az exkluzivitást! Újítunk az étlapon is, lesznek egyben sült malacok és csülökparti a Csesznek Kemencés Csülök közremű­ködésében. Természetesen, a sok sós újévköszöntő finomság mellett, édesen zárjuk a 2022-es évet, ebben pedig társunk a Schőnig Cuk­rászda és Kávéház.
„Én mindenkit arra biztatok, hogy jöjjenek, töltsék a szilvesztert is velünk! Erre az alkalomra megint fel lehet ölteni a szép ruhát, gyönyörű atmoszféra, jó hangulat és egy kiemelt esemény várja Önöket az év utolsó napján is!” – hívja az érdeklődőket Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser.
hirdetés

Jegyek: https://www.petofiszinhaz.hu/Eloadasok/Havi-musor/Ma-pezsgo-pukkan.
További információ: 20/772-8200; jegyiroda@petofiszinhaz.hu

A Veszprémi Petőfi Színház minden helyzetben közösségben a közönséggel! Közösségben a közönséggel az év utolsó és az év első napján is!




vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor