Impresszum | Előfizetés  
  2024. április 20., szombat
Tivadar

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
A fesztiválszezon a Monostori Erődben kezdődik!
2023-03. szám

2019-ben gondolt egy nagyot az erőd vezetősége: miért is ne lehetne a Monostori Erőd 70 hektáros területét még jobban kihasználni és a fiatal korosztályt is az erőd falai közé csalogatni? És mivel mással lehetne a fiatalokat megszólítani, mint zenével.
Komárom Város Önkormányzatával karöltve és polgármester úr támogatását is élvezve útjára indítottuk Komárom és a Monostori Erőd történetében az első könnyűzenei fesztivált, az ErődFeszt Open Up! feszti­vált. Mégpedig olyan időzítéssel, hogy a fesztiválszezont mindenki az erődben kezdhesse.

2019 után 2022-ben tudtuk megrendezni a következő ErődFeszt Open Up! rendezvényünket az elhúzódó pandémia miatt. Viszont annál nagyobb sikerrel. A három- napos fesztivál alatt közel húszezren látogattak el az erődbe és Komárom városába. A tavalyi sikeren felbuzdulva és a városvezetés támogatásával 2023-ban is nekiveselkedünk a fesztivál megrendezésének.
Idén nulladik napként, április 27-én a Tankcsapda adja idei első szabadtéri nagy­kon­cert­jét az erőd falai között. Erre külön napijegyet tudnak vásárolni az érdeklődők, majd április 28-29-30-ra a napijegyek mellett már háromnapos bérletek is kaphatóak.
A háromnapos fesztivált a tavalyi évben berobbant Valmar együttes nyitja, akik 2023-ban már élő zenekaros, extravagáns látványvilággal turnéznak. Őket követi Szikora Róbert és az R-Go. Itt nem mehetünk el szó nélkül az Úristen című szám mellett, amit vélhetően élőben is hallhat a közönség április 28-án. A nagykoncerteket követően a KlapkaPartyArénában folytatódik a buli hajnalig. Itt a hip-hop és elektronikus zene képviselői lépnek színpadra, olyanok, mint Bruno és Spacc, K.Kevin, Yamina, Dj Szecsei, Nem­az­a­lány, Sofi és még sokan mások.
hirdetés

Április 29-én, szombaton a retró világé lesz a főszerep. Idén is nálunk lép először nagyszínpadra Demjén Ferenc, de előtte este hatkor a Neoton Família Sztárjai melegítik be a közönséget. Ha már retró, akkor nem maradhat ki a retró legnagyobb hazai képviselője, Várkonyi Attila, alias DJ Dominique. A Demjén-koncert után hatalmas Fergeteg Partyval várjuk a közönséget a KlapkaPartyArénában. Dj Dominique-nak köszön­he­tően a fergeteges hangulat garantált.
Az ErődFeszt Open Up! zárónapján, április 30-án a fiatal generáció nagy kedvence, Manuel lép színpadra 18 órakor, majd őt követi a csodálatos hangú, immár háromgyermekes édesanya, Rúzsa Magdi. Mivel május elseje idén hétfőre esik, ezért vasárnap sem kell haza sietni a Rúzsa Magdi-koncert után, hiszen a buli tovább folytatódik az előző két napon már bemelegített KlapkaPartyArénában.
Nem vitás, hogy az ErődFeszt Open Up! egy gyerekcipőben járó fesztivál, de igyekszünk minden évben újabb és újabb programokkal, innovatív megoldásokkal fejleszteni, ahogy idén a környezettudatosságra he­lyez­zük a hangsúlyt, és bevezetjük a repoharak használatát. Ezzel is csökkenteni szeretnénk a fesztivál műanyag­fel­hasz­nálását.
Mit is mondhatnánk mást a végére, mint hogy kezdd Te is a fesztiválszezont a komáromi Monostori Erőd­ben! Várunk szeretettel!

Friss információkért kövesd a Monostori Erőd Facebook oldalát és az erod.hu honlapot!

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor