Impresszum | Előfizetés  
  2024. május 4., szombat
Mónika, Flórián

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
A Margitszigeti Színház nyáresti koncertajánlata
2023-06. szám

Pápai Joci szimfonikus koncert
A balkán, a djangó és a cigányzene nagymesetereivel, Seres Vilmossal és Kovács Mátéval lép színpadra Pápai Joci a Margitszigeten! Az énekes mindig is különleges hangulatú, a közönséget

magával ragadó műsorairól volt híres, idén nyáron azonban Lombos Pálnak, azaz a Heureka Pop Orchestra Wiennek és Szirtes Edina Mókusnak köszönhetően gyakorlatilag teljesen új hangzással áll majd a nagyérdemű elé. A klasszikus szimfonikus hangzás és a világzenei motívumok egyesülése nem mindennapi etno-szimfonikus koncertet, mély érzelmű dalokat, őszinte és lélekmelengető show-t ígér, amelyben a zene varázslatosan összeolvad a szívfacsaró érzelmekkel!

Margitszigeti Színház
07. 15., szombat, 20h (esőnap: 07. 16.)


Best of Dolhai
Egy legendás életmű keresztmetszete sztárvendégekkel! Dolhai Attila, a Jászai Mari-díjas, érdemes művész, operett- és musicalénekes lenyűgöző nyári koncertje egyedülálló művészeti csemegét kínál valamennyi zenés műfaj rajongóinak. Az est során elhangzanak a népszerű előadó legemlékezetesebb slágerei, megidézve ikonikus színpadi szerepeit, és persze saját, kedvelt szerzeményei sem maradnak ki a repertoárból. A látványos show-elemekkel tarkított produkcióban a Budapesti Operettszínház sztárvendégei is színpadra lépnek: az Évad női főszereplője, a Honthy-díjas és eMeRTon-díjas Janza Kata, a visszatérő tehetség, Vágó Zsuzsi, valamint a Zeneakadémia magánénekes hallgatója, Dolhai Luca is, aki édesapját követi a zenei pályán.

Margitszigeti Színház
07. 20., csütörtök, 20h (esőnap: 07. 21.)


Cotton Club Singers: Sinatra koncert
Jelenben megcsillanó múlt, avagy Sinatra-slágerek a legjobb vokál együttessel, big band kísérettel. A Cotton Club Singers 20 év után a Margitszigeti Színházban éleszti újjá legnagyobb színpadi show-ját, a Sinatrát, melyben ikonikus dalokkal idézik meg az egyk legnépszerűbb, Grammy- és Oscar-díjas amerikai énekes-színész, a 20. század egyik legkelendőbb előadójának lenyűgöző életművét. Olyan klasszikusok csendülnek majd fel ezen az estén, mint a New York, New York, a Fly Me to the Moon és a Something Stupid. Zsédenyi Adrienn, Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor és László Boldizsár káprázatos hangjukkal, a 13 tagú Cotton Club Big Band és a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar pedig varázslatos kíséretükkel gazdagítják a hangzást.
A felejthetetlennek ígérkező koncertet Aczél András rendezi, a zenekart Malek Miklós vezényli.


Margitszigeti Színház
07. 27., csütörtök, 20h (esőnap: 07. 28.)


www.margitszigetiszinhaz.hu


hirdetés



























vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor