Impresszum | Előfizetés  
  2024. május 4., szombat
Mónika, Flórián

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
A Margitszigeti Színház nyáresti koncertajánlata
2023-07. szám

Caramel – Újra és Mesterkód részletek
Caramel egy csupaszív, érzékeny énekes, aki nem fél kitárulkozni, megmutatni valódi önmagát, és úgy tudja átadni mondanivalóját a világról, szerelemről, boldogságról, hitről, hogy mindenki könnyen tud azonosulni

vele. Margitszigeti koncertjén örökzöld közönségkedvenc dalaiból és legújabb slá­ge­reiből összeállított különleges repertoárral áll a nagyérdemű elé, melyben tavaly bemutatott, Mesterkód című musicalje néhány részlete is elhangzik majd. Az estét Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója ihlette, a sokszínű programot hazánk neves költőinek szerelmes versei is gazdagítják. A különleges hangja mellett sze­mélyes kisugárzásáról, dalainak szívbe markoló őszinteségéről híres énekeshez hazánk két meghatározó női hangja, Veres Mónika (Nika) és Szulák Andrea is csatla­kozik, még felejthetetlenebb estét ígérve a jelenlévőknek.


Margitszigeti Színház
08. 15., kedd, 20h (esőnap: 08. 16.)


Utazás a világ körül a 100 Tagú Cigányzenekarral
Idén nyáron teljes létszámban áll színpadra a Margitszigeten a legendás 100 Tagú Cigányzenekar, sőt, a nem mindennapi monumentális produkcióban közreműködik Peller Anna, Dancs Annamari, Peller Károly, Laki Péter, valamint fellépnek a zenekar további vendégei, Lakatos Vivien, Buglyó Petra, Kalina Enikő, a CiSZ Gypsy Soloist kamarazenekar, a Sabbathsong Klezmer Band szólistái és a RE-PRODUCTION táncosai.
Beke Farkas Nándor, a zenekar elnöke különös gondot fordított a repertoár összeállítására, a műsorban magyar és cigány zeneszerzők művei mellett külföldi alkotók szerzeményei is helyet kaptak, klasszikus komolyzenei darabok és tradicionális magyar cigánymuzsika egyaránt felcsendül majd.
A patinás együttes 2014-ben a Hungarikumok Gyűjteményébe is bekerült, ezt az értéket őrzi és ápolja a Margitszigeti Színház is, ahol ismét átélheti a közönség ezt a valóban kivételes élményt.

Margitszigeti Színház
08. 17., csütörtök, 20h (esőnap: 08. 18.)

Budapest Bár: Pesti történet
Budapest Bár – most nem csak dalban. Dalok és sztorik a pesti éjszakákról. Fedezzük fel a pesti éjszakák varázslatát és rejtett történeteit! A Margitsziget színpada olyan időutazásra hív, amelyen egyszerre elevenedik meg a Nyugat szelleme és egy letűnt kor patinás, dohányfüstös kávéházi hangulata. A régi és új szerzeményeket felsorakoztató koncerten Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György, Keleti András, Szűcs Krisztián és Kiss Tibor előadásai között két csodálatos színész vendég, Jordán Adél és Vecsei H. Miklós kalauzol végig minket, egyedi módon elmesélve a dalok mögött rejtőző történeteket. A Budapest Bár egyedi stílusában és cigányzenei feldolgozásaiban korok, kultúrák és zenei műfajok találkoznak, örömzenéjük örök és minden generációnak szól.

Margitszigeti Színház
08. 29., kedd, 20h (esőnap: 09. 05.)
hirdetés

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor