Impresszum | Előfizetés  
  2024. május 4., szombat
Mónika, Flórián

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
A Margitszigeti Színház nyáresti koncertajánlata
2023-05. szám

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar nyitókoncertje a 150 éves Budapest tiszteletére
Sztárvendég: Daniel Lozakovich hegedűművész
Egy virtuóz hegedűs és hazánk legrangosabb szimfonikus együttesének nyitókoncertje június 2-án ragyogó programmal bűvöl el a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Daniel Lozakovich a 2023-as

nyár szimfonikus nyitókoncertjének vendége lesz a Margitszigeten. Fenséges muzsikálása teszi majd igazán varázslatossá a koncertet, melyet évről évre a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral közösen álmodik meg a Margitszigeti Színház. Az estén felcsendül majd Dohnányi Ernő Ünnepi nyitány című műve is, melyet Budapest tiszteletére írt. A koncert nyitásaként egy 150 főből álló gyermekkórus adja elő Caramel Budapestről írt, 1873 című szerzeményét. A lélekemelő dal egy Buda­pest­hez szóló szerelmeslevélként is értelmezhető. A koncerttel kö­szön­ti a Margitszigeti Színház a 150 éves fővárost!


Margitszigeti Színház
06. 02., péntek, 20h (esőnap: 06. 03.)


Chico and the Gypsies koncert – Előzenekar: Romengo
Bamboléo a Margitszigeten! Vérpezsdítő hangulat, hatalmas buli, egy valódi nyáresti szórakozás! Ezt ígéri a

Chico and the Gypsies koncertje. A legendás Gipsy Kings alapítója, Chico és együttese olyan világhírű slágerekkel érkezik majd, mint a Bamboléo, a Djobi Djoba és a Ben Ben Maria. Zenekarával forró hangulatot idéz meg, újult erővel és friss hangzással. A Chico and the Gypsies világszinten is a legjelentősebb crossover produkció. Zenéjüket áthatják a Katalóniától Dél-Franciaország mediterrán régióiig terjedő cigány hagyományok. A Romengo a magyarországi roma folk egyik legrangosabb együttese. A zenekar zenéjét a kulturális gyökerek tisztelete és a megújulás jellemzi. Saját bevallásuk szerint az oláh-cigány zene határai túlnyúlnak az országén, ezért kerülnek dalaikba más zenei stílusok hatásai is.

Margitszigeti Színház
06. 14., szerda, 20h (esőnap: 06. 15.)
hirdetés



Zséda Díva – A koncert-show!
Csoda és titok a Margitszigeten, ami megdobogtatja a szíved! Eddig még sosem látott, nagyszabású koncerttel érkezik hazánk leg­el­bűvölőbb dívája, Zséda a Margitsziget színpadára. Az egész estén átí­velő show-műsorban az érzéki, mégis bensőséges dalain át megjelenik érzelemdús gondolatvilága. A Fekete rúzs femme fatale-jában, a Sze­ress most naivájában vagy épp az Életben maradni pörgős ritmusában mindvégig ott van Zséda lírai oldala is. A Motel, a Mindhalálig vagy éppen a Helló mind ennek a vonalnak az ékkövei. Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd a színpadon, egyszerre mutatja majd meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül. A látvány, a hangszerelés, a vendégek, a tánc egyvelege mind ehhez a hangulathoz tesznek majd hozzá, a vége­redmény pedig egy felhőtlen szórakozással teli, tökéletes nyári este a Margitszigeti Színházban Zsédával és zenekarával.

Margitszigeti Színház
07. 01., szombat, 20h (esőnap: 07. 02.)

www.margitszigetiszinhaz.hu






vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor