Kevi Böllértalálkozó 2015. február 20. / Túrkevén a látogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A részt vevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők is, hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát kínálnak a vendégeknek. Lesz malacsütés, pálinkakóstolás, zene, tánc, egyszóval igazi régi disznótoros hangulat. A központi rendezvénysátorban az eseményhez kapcsolódó kulturális, zenei programokkal várják az érdeklődőket, majd az este eljövetelével ugyanitt a megfáradt böllérek, csapataik és természetesen a kitartó vendégek közös vacsorán, disznótoron vehetnek részt, ahol asztalra kerülnek a hagyományos disznótoros ételek, s nem fognak hiányozni a háziasszonyok által elkészített sütemények sem. Túrkeve 02. 14. |