Impresszum | Előfizetés  
  2024. május 3., péntek
Tímea, Irma

 
 
Nyomtatható változat

Budapesti Halfesztivál
2014-01. szám

2014. február 13-án, azaz a néphagyományhoz híven a hamvazószerdát követő torkos csütörtökön nyitja meg kapuit a rendezvény, mely egészen február 16-áig várja látogatóit.

A II. Budapesti Halfesztivál alkalmával bemutatják a hazánk folyóiban, valamint tavaiban élő halakat, melyeket jellegzetes ízesítéssel ké­szí­te­nek el a halünnepen részt vevő éttermek. A különböző táj­egy­ségek­ről származó ételeket és nedűket régiók szerint elhelyezve találják meg a látogatók. A magyar ízek mellett nemcsak az ázsiai, hanem a nem­zet­közi különlegességekre is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők. A rendezvényen számos halételt lehet majd megkóstolni, az ország minden tájáról érkező halászlevektől kezdve az egzotikus szusin, a pad thai tésztán, az orosz kaviáron, a francia hallevesen, az olasz branzinon (tengeri süllő), az afrikai tüdős harcsa szalámin át egészen az angol fish & chipsig.

VIII., Palota-negyed (Nemzeti Múzeum kert, Múzeum utca, Bródy Sándor utca, Pollack Mihály tér)
02. 13–16.

vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor