Impresszum | Előfizetés  
  2024. április 26., péntek
Ervin

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
Az újrakezdés fogadalma
2013-12. szám

A folyamatos fejlődés és az önfejlesztés útján járunk, célunk, hogy töretlen lendülettel, szüntelenül azon dolgozzunk, miként tegyük mulatónkat még érdekesebbé, vonzóbbá, otthonossá és egyben különlegessé vendégeink számára egyre színesebb, lüktetőbb programkínálattal. Az új év előszele persze minket sem hagy érintetlenül.
Az év végi nyüzsgéssel párhuzamosan – előhívva az utolsó, belső tartalékokat – bennünk is felerősödnek azok az erők, amelyek a még többet tenni akarás, a dolgok jobbá tételének szándékát foglalják magukban.

Új célok, fogadalmak, kívánságok, vágyak szapora egymásutánban cikáznak bennünk, próbálva megtalálni azt a harmóniát, amely a végén az újrakezdés, az új lehetőségek megragadásának irányába mozdít el bennünket.

A január sokaknál a rohanás csillapodásának, az összegzés és az újragombolás időszaka. Ez alól az Orfeum sem kivétel. A fáradhatatlan decemberi hajrá után az új év első heteiben a pihenésnek, a regenerálódásnak, az új, kreatív ötletek számára való helycsinálásnak engedünk szabad teret, hogy január második felétől frissen, magas fordulatszámon pörögve, tüzes hőfokúra gyújtsuk be a téli hónapokra azt a kályhát, amelynél legnagyobb örömünkre egyre többen gyűlnek össze valódi kikapcsolódásra, felhőtlen szórakozásra lelve a stresszes hétköznapokban.

Számunkra a minőségi szórakoztatás és kiszolgálás megkérdőjelezhetetlen alaptevékenység, így a karácsony környéki lelkesedés, az ajándékozás öröme nem apad, hanem állandó társunkká szegődött működésünk elmúlt három éve alatt.
hirdetés


2014. januári programkínálatunkkal követjük a mások által ízletesnek mondott receptet, miszerint élőzenés produkciók és színházi estek hol lélekemelő hullámzásban, hol lábmozgató ritmusok szárnyán váltakoznak.
Farkas Gábor Gábriel ausztriai vendégszereplését követően visszaszáll a fészkébe, hogy Liza & Me, valamint Sinatra & Friends nevű műsoraival vágja át az új év képzeletbeli avatószalagját. A dizőz halála és A néma tanú című, interaktív vacsoraszínházi előadások sokadjára okoznak megoldást kutató fejtörést a történésben aktív szerepet vállaló közönségnek. Az óév sikerpárosa, Tóth Gabi és Tóth Vera továbbra is dupláznak Sister Actjükkel, ám éppúgy tiszteletét teszi az egyetlen pesti mulató színpadán a szintén telt házas koncertdübörgésért felelős Fábián Juli & Zoohacker.
Rendületlenül nagy idősávot járunk be Csobot Adél nosztalgiakörútra invitáló Simply Swing!-jétől, valamint az Amerika dekadens korszakát XXI. századi felhanggal megidéző A Nagy Gatsby Show-tól kezdve, a 60–70-es évek táncdalfesztiváljainak örökzöldjeit felvonultató, Egy fiú a házból című Weisz Viktor-koncerten, illetve a Michael, Janet és LaToya Jackson legnagyobb slágereit fiatal tehetségek hangján megszólaltató Jackson Foreveren keresztül, egészen a gyémánttorkú Gondi Helén Crazy in Love elnevezésű Beyoncé-produkciójáig bezárólag.

Boldogságban, páratlan örömökben, sikerekben, zenében, ám legfőképpen egészségben gazdag új évet kíván a Pesti Műsor olvasóinak az Orfeum egész stábja!
Szeretettel várjuk Önöket 2014-ben is!

Orfeum, a pesti mulató


vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor